SENSOMMER HILSEN

Sensommer hilsen

Håper alle har hatt en finfin sommer enten på fjellet, ved sjøen, i inn- og /eller utland!!

Undertegnede har tilbrakt 14 dager på hytten nylig med masse heerrrlig beisearbeid! Ungene har storkost seg med hytte-i-treet bygging og arbeid med å demme opp nærmeste elv, bygge broer, kaier, båter, kunstige fossefall og underjordiske elver --- utrolig kreativt! Vi har badet i Kjeatjønn, hoppet på trampoline (takk til fru Skeie for trampoline-arven derfra!), laget pannekakelunsj på primus, hatt besøk av kyr og sauer og plukket blåbær.

Selv om dette var en "jobbe-ferie" både for store og for små så ble det også innimellom noen turer på oss ---- og minstemann på 9 og jeg var i fyr og flamme over 1.4 kg multer innkassert på en ettermiddag!! Mulig der ennå er noe igjen til dere andre;-) Gleden var også stor når gule kantareller ble funnet - disse ble senere på kvelden stekt i smør og fortært!

Som en avslutning på skoleferien tok vi oss en tur opp bak Stuaset setrene mot Langsetvatn. Vi hadde med oss poengkort og kart fra innkjøpt tur-orienteringspakke fra sportsbutikk på Voss. Det var veldig artig å gå med kart og vi fant 6 poster - resten tar vi neste gang! Kan anbefales!

Vil bare minne om at tiden fremover også er ypperlig til å tilbringe i fjellet på Stuaset. Se for dere høstfargene og den klare luften ------ VI GLEDER OSS!

 

 

Hege C. Lindqvist

26.08.2011