Vær og føre rapport og www.vossvind.no

Undertegnede tilbrake helgen med familien på Voss -  både i sofakroken på hytten og flyvende i vindtunnel på VossVind. Les mer her!

-----------------------

Vær og føre

Været i helgen var intet å skrive om egentlig...et typisk november vær; lørdagen var grå, grå og atter grå med regn som siiiiilte ned.  Knappe 3,5 grader i lufttemperatur og det var derfor meget godt å kunne sitte i sofakroken og strikke julegaver eller å spille Monopol ------ evnt så gikk det også helt fint å se på TV og surfe litt på nettet.... (ja for vi har jo investert i ice.net på hytten----)

Natt til søndag så ble det egentlig noe bedre vært (?!) I allefall virket morgenen mye lyyysere da vi dro fra gardinene søndag morgen.  Snøen hadde lagt seg ute og det var ca null grader ----->Jippi!! akkurat nok snø til å kunne lage snøfamilie.

 

 

 

 

 

 

Voss Vind

Avslutningen på helgen ble noe mer fartsfylt enn innledningen.....Kl 16 00 på søndagen hadde vi nemlig bestilt tid for flyvning hos Voss Vind.  Dette var en kjempeartig opplevelse som til tross for at det koster endel pæng, kan anbefale alle å være med på.  Les mer på www.vossvind.no

Vi ble utstyrt med røde kjeledresser, øreplugger, briller og hjelm.  Hver person fikk 2,5 minutt hver inne i en vertikal vindtunnel hvor vi svevde i horisontalen med god hjelp av en dyktig instruktør.  Vinden hadde en hastighet på mellom 120 og 180 km/t; justert etter størrelse og ferdighet på de som var inne i tunnelen.  Ønsker du å få oppfylt drømmen om å fly - prøv selv - dette fristet til gjentakelse!!