Velforeningen for Stuaset Hytteområde © 2009Påskerennet har vært arrangert i alle år siden ca 1980 på Påskeaften, med unntak av 1 år pga svært dårlig vær og utrygg is på vannene.  Stedet vi har arrangert rennet har variert alt etter vær og føreforhold.  Det har vært avholdt på Kjeatjønn, oppe i haugane ved Herland/Faannessen, inne ved gamle skytebanen (Stuaset) og de siste årene ved bossbu nr 2.  Sistnevnte sted har vært valgt pga at det er sentralt i hytteområdet samt at isen på Kjeatjønn har hatt mye overvann de siste årene.  En annen grunn har også vært at vi har hatt behov for strøm (som Magnesen har vært snill å spandere på oss) til pc og printer for utskrift av resultatlister.


Rennet har vært arrangert på forskjellig vis.  I de første år var det langrennskonkurranserenn for både barn og voksne.  Det har også vært arrangert kostymerenn og slalåmrenn. 


Barnerennet er en langrennskonkurranse for jenter og gutter opp til 16 år.  Det er tidtaking og medaljer til alle etter fullført renn. Det deles også ut premier til 1., 2. og 3. plass i hver klasse.


I 1988 startet man opp med familierenn.  Familierennet er organisert som en 'natursti' med ulike oppgaver som skal løses underveis.  Familierennet har ikke tidtaking. Det er siden 1988 blitt delt ut 3 vandrepokaler.  Den første som hadde 3 napp i denne var familien Woldsdal/ Lindqvist (hytte nr 3) som fikk den tildelt i 1998. Neste pokal ble delt ut i 2006 og den gikk til familien Birkeland (hytte nr 59).   I 2017 vart pokal nr 3 delt ut til  Familien Kloster.     Ny pokal vart kjøpt inn  i 2018 og første napp gjekk til Kjeatjødna Mix. Lid- Songve Flattun og Ullestad.


Bilder

Har du lyst å se bilder fra påskerennet.  Trykk på denne linken: BILDEGALLERI PÅSKERENN STUASET 

Påskerennet 2018

I år vart Påskerennet og familierennet arrangert på Kjeatjødna.

67 ivrige la ut på barnerennet i det nydelege været.Alle fekk medalje og ein Bøff.

Premiering for dei over 11 år.

I år er det 30 år siden familierennet vart eindel av påskerennet.

39 lag deltok på familierennet og Familiene Lid-Songve Flattun og Ullestad fikk første napp i den nye pokalen.Fasit Familierenn

I år hadde vi servering av kokekaffi og felles bål for grilling.

Styret arrangerte rennet med god hjelp av nokre frivillige.

Det var mye snø i år og det var hardt, Ikkje lett å lage løype men dett vart løyst med kvista løype rundt på Kjeatjødna.

Såg ut som dei fleste hadde ein fin dag og koste seg i vårt nydelege hyttefelt.
Påskerennet 2017

I et flott vær ble årets påskerenn arrangert av styret i Velforeningen. Rennet ble i år arrangert ved Bossbu nr 2. Tradisjonen tro var det først barnerenn hvor det i år deltok ca 65 barn, som er noen færre enn året før. I år valgte vi å følge retningslinjene til Norges idrettsforbund for barneidrett hvor vi kun hadde rangering og premiering i klassene fra 11 år og oppover.  Det vil si i klassene 11-12 år, 13-14 år og 15-16 år. Etter barnerennet ble det tradisjonelle Familierennet arrangert. Det ble utdelt medaljer til alle deltagerne i barnerennet og familien Kloster fikk sitt 3. napp i vandrepokalen og fikk den dermed til odel og eie.  Vi gratulerer!
Påskerennet 2016

Vi var jammen meg heldige med været også i år.  Regnet kom etter at premieutdelingen var ferdig.  I år hadde vi 71 deltagende barn i barnerennet.  Resultater finner du her: RESULTATER 2016.


I familierennet hadde ekteparet Ulveseter laget til et utmerket opplegg for store og små.  1 bemannet post med ballkasting - resten ubemannede oppgaver med variert innhold.  Familien Tillier gikk av med seieren i år og har nå 2 napp i pokalen. GRATULERER!  Som kjent så vinner man pokalen til odel og eie om man har 3 napp. Påskerennet 2015

I et nydelig vær ble også årets påskerenn arrangert av styret i Velforeningen.  Tradisjonen tro var det først barnerenn med hele 92 deltagende barn.  Etter barnerennet ble det tradisjonelle Familierennet arrangert.  Vinnerne i år var:.....................


Resutatet fra barnerennet finner du her:


RESULTATER 2015*


*På resultatelistene i år står det en  X ved noen av navnene. Dette betyr at det dessverre ikke ble registrert slutttid på disse deltagerne. På grunn av tekniske problemer er også tidene på en del deltakere uriktige, men den relative forskjellen er rett slik at plassering stemmer.  Vi beklager det inntrufne.


Påskerennet 2014

Også årets påskeferie kan vi si oss fornøyd med da vi hadde et nydelig vær - nesten alle dager var flotte og Påskeaften i all særdeleshet.  Barnerennet ble avviklet på samme måte som foregående år med start og mål ved bossbu nr 2. Antall deltagende barn var høyt også i år selv om det ikke slo rekordåret 2013.  Antall deltagende barn i år var 85.


I familierennet som i år inneholdt ubemannede poster var det 31 deltagende lag. 2 lag delte førsteplassen i påskerennet i år; Lag 1: familien Tillier og Lag 2: familiene Rostrup/Holsen/Rosland.  Gratulerer så mye til disse.  De får gleden 1 napp hver i vandrepokalen og får ha den på peishyllen noen måneder hver!


RESULTATER 2014

Påskerennet 2013

Tidenes påske er akkurat over.  Strålende sol hver eneste dag!  Påskerennet ble i år som tidligere år avholdt Påskeaften fra kl 11 og utover.

Barnerennet hadde i år ny deltakerrekord med 122 barn.  Vi slapp opp for startnr, men gamle ubrukte nr med kulepennpåskrift  dugde det også.  Familierennet i år besto av 6 ubemannede poster med oppgaver av ulike kategorier; kunst, blomster, dyr, fugler, kjendiser og barnetv.  I tillegg hadde vi en bemannet post hvor Martha hadde laget en praktisk "huskeoppgave". 


Laget som i år gikk av med seieren med hele 67 poeng, og et napp i vandrepokalen, var familien Eidissen/Bratli/Almeland.  Gratulerer til dem!


RESULTATER 2013

Påskerennet 2012

I et nydelig vær var det hele 103 barn som deltok i årets barne-renn. Den yngste klassen var 0-2 år og eldste klasse var 15-16 år.  Det var 49 jenter og 54 gutter som deltok. Det var flest jenter i klassen 11-12 år (15 stk.) og flest gutter i klassen 5-6 år (13 stk.). Alle fikk medalje da de passerte mål og det ble trukket premier på startnumrene. Resultatene fra årets barne-renn finner du her:

RESULTATER 2012.I familierennet var det også stor deltakelse. Her var det fem ubemannede og to bemannede poster. Her måtte man ha kunnskap om litt av hvert. Vinneren av årets vandrepokal ble familien Nåmdal i hytte 84. Gratulerer så masse! Det ble også trukket premier på besvarelsene her. Det var til og med en gevinst til familien med dårligst poengsum som ble gitt av Edvin Magnesen.

Påskerennet 2011

Årets påskerenn hadde 92 deltagende barn.  De yngste deltakerne går i klassen 0-2 år og i denne klassen stilte det 4 barn i år.  Det var totalt 49 jenter som deltok og den største klassen her var jenter i alderen 7-8 år.  Blant de 43 deltagende guttene så var det også flest gutter i klassen 7-8 år.  Resultatene fra årets barnerenn finner du her: RESULTATER 2011.


I familierennet var det også i år stor deltakelse og svært tett i teten.  Vi kjørte i år som i fjor en ubemannet variant med 8 poster fordelt ut i terrenget.  Hele 4 lag hadde lik poengsum i familierennet i år og får alle hvert sitt napp i vandrepokalen.  Vi gratulerer!  Tusen takk også til Grunneigarlaget som delte ut to "trekke-premier"!

Påskerennet 2010

Årets barnerenn hadde ny deltaker rekord med 112 deltagende barn i alderen 2 til 16 år.  I familirennet, som i år var en variant med

ubemannede poster, var det 29 lag som deltok.  Også i år var værgudene med oss på dagen.  Vi hadde nydelig sol og vindstille

vær. 


Resultatene fra barnerennet finner du her: RESULTATER 2010


Familierennet ble i år vunnet av familien Olsen - GRATTIS!!

Påskerennet 2009

Årets Påskerenn hadde 84 deltagende barn i langrennklassen og 28 deltagende lag i familierennet.

Været var meget bra (opphold, overskyet og 7-8 grader) inntil premieutdelingen --------- da begynte regnet!


Familierennet ble vunnet av familiene Kloster / Herland.  Gratulerer til dem!

En spesiell takk til scooterkjører Hans O Øvsthus for transport av utstyr og till Jan Erik Skutle for gave fra grunneigarlaget!Påskerennet


Familierennet ble vunnet av familiene Kloster / Herland.  Gratulerer til dem!

13.04.2009 Hege Lindqvist